Стъклен дом се завръща

70
Стъклен дом се завръща

"Време за истина - Развръзката" от 14 март

По-малко от 2 седмици остават до дългоочакваното завръщане на хитовия сериал на bTV - "Стъклен дом”. Първият епизод ще бъде излъчен на 14 март от 20 ч., а новите серии ще са под надслов "Време за истина – Развръзката”, съобщиха от телевизията.  

Изненадващи събития и шокиращи разкрития ще бележат живота на героите от сериала. Какво се е случило с Боряна, след мистериозното й изчезване в последния епизод на сериала през 2010 г., ще стане ясно съвсем скоро. Тя вече е направила своя избор за живота, но какъв е той и какво е мястото в него на Камен или Димитър, зрителите ще разберат в новите епизоди на поредицата.

Предстои още по-ожесточен сблъсък между Камен и Димитър. "Камен ще се опита да върне любовта си отново, да спре войната, която има с Димитър или ако не я спре, да видим какво ще стане”, е коментарът на Калин Врачански за героя му. Баща и син ще разменят силни думи и реални заплахи. Същевременно, Камен ще продължи да се бори със себе си и с кошмарите от миналото си, от които все по-силно зависи настоящето му.

Трудни времена се задават и за семейство Атанасови. В новите епизоди Елена ще открие ужасяваща истина за семейството си, а най-големият кошмар на съпруга й Христо ще се сбъдне. "Както на сцената, така и на екрана е хубаво да има катаклизми за героя, да има препятствия, да има нещо, с което да се бориш, нещо, което да те весели, нещо, което да те кара да страдаш”, разкрива Георги Кадурин за героя си Христо Атанасов.

Още по-вълнуващ ще стане образът на Чарли. "При него постоянно се случват някакви нови неща - неочаквани, особени, страшни, приятни. Моят персонаж прави обрата в целия филм”, споделя Асен Блатечки за своя герой. Чарли е решен да стигне до края в плана си за отмъщение и ще извърши нещо наистина ужасно. Освен че ще разберат какво е то, зрителите на bTV ще видят един от най-противоречивите образи на "Стъклен дом” и в непозната досега светлина.ОКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjrs'"(){}:/1zqjrs;9

Коментар: 2

1zqjrs'"(){}:/1zqjrs;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар