Спират "Стъклен дом"

34
Спират Стъклен дом

Предстои последния сезон на сериала

Тази пролет в българския ефир предстои един голям финал - последният сезон на култовия сериал на bTV "Стъклен дом". Това е първата българска филмова продукция, с която беше наложен изцяло нов модел в производството на модерно кино за малкия екран у нас.

''Стъклен дом'' повлече крак и даде началото на бума на българските сериали и така отвори врати да се снимат още много други такива продукции.

Сериалът създаде ново поколение звезди в българското кино и театър - хора, които бяха абсолютно непопулярни за публиката, изведнъж станаха звезди, познават ги навсякъде, хората ходят да ги гледат в театъра, гледат ги по телевизията", коментира звездата от ''Стъклен дом'' Асен Блатечки.''Израснах в много положителна посока по отношение на творческите ми и професионални ангажименти, превърнах се в професионална актриса и научих много от колегите си", споделя за работата си в сериала младата звезда на българското кино Радина Кърджилова.

Предстоящият финален сезон на ''Стъклен дом" ще бъде под надслова ''Спасението" и ще разкрие края на историята, стартирала в българския ефир преди 2 години - на 11 април 2010 г., съобщи hotnews.bg

Всички герои ще бъдат изправени пред труден избор, от който ще зависи животът им. В момента се снимат сцени от последните епизоди на сериала, пълни с екшън, каскади, драматични обрати и напрежение.Добави коментар