Соня Васи е бременна

18
Соня Васи е бременна

Чака близнаци

Соня Васи е бременна. Първата българка, съблякла се за ''Плейбой'', вече е в четвъртия месец и заедно с любимия си Тодор е съобщила добрата новина на близките си у нас. Роднините на младото гадже на певицата побързаха да се похвалят с щастливата вест и дори признаха, че Соня чака близнаци.

Васи, която има неуспешна кариера като певица, още през лятото съобщи, че е готова да стане майка за втори път и оповести връзката си с по-младия от нея Тодор, припомня novini.bg. Варненката сподели, че българинът е заживял при нея зад океана и са готови да създадат семейство.

6 месеца по-късно това е вече факт. Влюбените обаче категорично са решили да не официализират връзката си, макар че им предстои да станат родители. След един неуспешен брак Соня Васи е отявлен противник на подписа и се е зарекла да не облича пак бялата рокля, колкото и Тодор да настоява за това.

Певицата призна, че младият й любовник е поискал ръката й много романтично, но според нея, подписите и халките са само излишни затруднения във връзката. Тя сподели също, че иска да дари любимия си с деца, тъй като, за разлика от нея, той нито се е женил, нито има наследници. Фактът, че очаква близнаци, говори за това, че Соня е заченала ин витро.Добави коментар