Смали размера на чантата

93
Смали размера на чантата

Кокетните клъчове превземат подиума през 2018 г.

Чантата безспорно е най-важният аксесоар за всяка жена, а тази година размерът ще е от значение. Световно известни дизайнери загатват, че клъчовете и малките чантички ще диктуват на подиума през модната 2018-а. По традиция, изборът на форма и цвят е разнообразен. През студените дни обаче можем да топлим ръце в чанта с пух или да се отдадем на забързаното ежедневие с кокетна раничка на рамо.

Непрактична, но задължителна

Чантите тип клъч всъщност оглавяват класациите за най-модерни аксесоари през последните няколко години, посочва вестник "Монитор". Предимството им е, че са направени от мек плат, което ги прави леки и можете да ги носите под мишница. Те са идеални, когато не искате да се натоварвате, но си имат и своя минус.

Дамите от край време подлудяват мъжката аудитория с изкуството да събират всичко в чантите си - от най-важното като ключове, телефон и портмоне до храна и резервни обувки. Този магически предмет винаги се отзовава при нужда на всяка жена, но при клъчовете е една идея по-трудно да събереш всичко необходимо.

Като изключим задължителните телефон и портмоне, почти нищо друго не може да се побере в тези красиви аксесоари. Освен това, не можеш да сложиш клъч на рамо, а разнасянето на чанта в ръка цял ден може да е досадно. Днес обаче правят повечето модели със скрита дръжка, което донякъде улеснява носенето. Но да не забравяме, че красотата изисква жертви.

С пух през студените дни

Пухът е водещ акцент през тази зима. Диктаторите във фешън индустрията вече дадоха мнението си по въпроса, а именно – дрехите и аксесоарите задължително трябва да имат такъв акцент. Добрата новина - освен че такъв тип материи винаги внасят допълнителна нотка женственост и елегантност, те топлят през студените дни. Тенденцията беляза якетата и шапките, които оглавяват класацията за най-стилни аксесоари този сезон.

Макар за някои да се явява като кич, инвазията на пухчетата се отрази и на чантите тип клъч и вече може да срещнете такива на почти всяка витрина. У нас те още се възприемат трудно, но много модни колекции отправиха предложения с чанти, напомнящи по-скоро декоративна възглавничка, отколкото клъч или кокетна раничка.Разнообразете ежедневието с малка раничка

Раниците при тийнейджърките дълги години бяха заменени от големи чанти. Този сезон обаче те се завръщат с пълна сила, изпращайки дамските чанти в шкафа да хващат прах. Модните тенденции повеляват, че те също трябва да са малки. Първенец сред раниците са тези от кожа, като е важно да има някакъв интересен детайл, който да ги разчупва. Добро предложение са тези с цип по средата или с орнаменти от камъчета.

Заложете на раница в класическите цветове, а именно черно, бяло или сиво, за да улесните избора си на обувки, които задължително трябва да са в тон. Може да замените кожената материя с велур, за да сте по-оригинални, но в никакъв случай не се спирайте на обикновен плат. И разбира се, не носете раницата като първолаци, а само през едното рамо.

Заиграйте се с формата

Малките чантички са задължителни за официални събития като коктейл, бал и изобщо за всеки повод, изискващ дълга рокля и високи токчета. От години манията на световноизвестните дизайнери е да направят този тип аксесоар възможно най-екстравагантен и шикозен. Може да се каже, че жънат голям успех. Навсякъде може да откриете чантички във формата на патица, заек, мече и на всички обитатели на дядовата ръкавичка.

Няма нужда да споменаваме и най-разпространените, които наподобяват сърца, звезди и диаманти. Стига да е стилна и лъскава, никога не можете да сгрешите в избора на кокетна чантичка. Дори звездите на червения килим се състезават кой е по-по-най с подобни аксесоари. Единственият недостатък е, че капацитетът на багаж в тях е наистина ограничен.

Добави коментар