Шеф Манчев чака бебе, но не от жена си

2794
Шеф Манчев чака бебе, но не от жена си

В процес на развод е

Шеф Манчев чака бебе, но не от жена си, а от новата си любовница! Радостната вест сподели служител от неговата верига ресторанти. Засега е ясно, че новото гадже на топ кулинаря е бременно в шестия месец с момче, което ще е третото дете на готвача.

Заради секси красавицата Иван Манчев е в процес на развод със съпругата си Марина, с която имат две деца - 13-годишната Виктория и 17-годишният Христо. За новата изгора в живота на кулинаря се знае, че е от Берковица, но живее във Варна. Именно в морската столица взискателният готвач се запознал със секси мацката при една от безбройните командировки, свързани с тв изявите му като критик в "Кошмари в кухнята", пише "Уикенд".

"Шефът е толкова влюбен в девойката, че миналата седмица, точно преди Великден, брои над 200 000 лева за два мерцедеса - единият е джип ML 63 AMG за младото си гадже, другият е лимузина S класа за себе си", разкри негов служител.

Не е тайна, че експертът в кухнята и майката на децата му са заедно от 18 години, посочва вестник Стандарт. Двамата се запознават в Японския хотел в София, където Иван Манчев е главен готвач, а Марина работи в в администрацията. Любовта им пламва и след година се женят. Шеф Манчев винаги е казвал, че толкова дълъг брак се поддържа с много компромиси и от двете страни.

Красавицата от Берковица обаче успяла да внесе смут в семейството и сега Манчев е пред развод. Манчев обаче щял да се сблъска със сериозни проблеми в бизнеса. Причината е, че доскорошната му съпруга е собственик на половината от семейните ресторанти.


Добави коментар