Шарлийн иска дете

60
Шарлийн иска дете

Принцесата отчаяно се опитва да забременее

Съпругата на принц Албер - Шарлийн, била отчаяна, че не може да забременее и да осигури законен наследник на короната, носят слуховете.

Според клюките преди сватбата си миналата година Негово височество и бившата плувкиня сключили споразумение, според което тя ще бъде освободена от брака им веднага щом роди престолонаследник.

Зачеването обаче се оказало трудно за Чарлийн и тя изпаднала в дълбока депресия. Блондинката била сигурна, че проблемът е в нея, тъй като Албер вече доказа плодовитостта си с няколко незаконни деца, припомня hotnews.bg.

"Шарлийн е отчаяна, че не може да забременее, тъй като за нея това ще означава, че няма да може да се разведе с Албер и ще трябва да прекара живота си с него - нещо, от което тя се ужасява", издал човек от обкръжението на кралската двойка.

"Албер също не помага особено в цялата ситуация и постоянно натяква на Шарлийн, че има една единствена задача, която тя дори не може да изпълни. Принцесата осъзнава също така, че е разочаровала поданиците си, които очакваха тя и Албер да станат родители това лято. Всичко това й тежи и я потиска ужасно", добавил източникът.Добави коментар