Шантави вещи за почивката

110
Шантави вещи за почивката

Ще сложите ли тези неща в куфара?

Когато заминавате на почивка, не забравяйте да вземете не само необходимите традиционни вещи. Има и такива, които ще ви свършат работа в непредвидени ситуации.

Ключодържателят е просто задължителен при всяко пътуване. Можете да го използвате с много цели, тъй като той е многофункционална вещ. Използвайте го като катинарче за дамска чанта.

Наистина, той не е като истински катинар, но ще защити чантата ви поне колкото да се усетите, че някой се опитва да ви ограби, пише woman.bg

Освен това ключодържателят е направо незаменим, ако се счупи дръжката на ципа ви. Просто закачате ключодържателя на дупчицата на дръжката и всичко е наред.

Скочът също може да ви бъде много полезен. Можете да го използвате в различни ситуации. Ако носите нещо тежко в голям плик, с помощта на скоч ще превърнете двете дръжки в една и така ще избегнете вероятността от скъсване.

Ако внезапно се скъсат обувките ви, можете да ги залепите със скоч, като използвате въображението си. Може да не изглежда перфектно, но ще ви помогне да стигнете до вашия хотел.

Бебешката пудра помага лесно да премахнете досадните песъчинки, които са полепнали по тялото ви на плажа. Достатъчно е да поръсите кожата и малко да я изтупате, песъчинките ще паднат сами.

Бебешката пудра е безценна и когато ви предстои дълъг преход – това е много полезно за планинарите. С бебешка пудра ще намалите вероятността от търкането на краката си в жегата и ще се предпазите от възпаление.

Няколко щипки също ще ви бъдат от полза. Точно те липсват в повечето хотели и проснатите кърпи излитат от терасата. Можете да закрепвате с помощта на щипка пердетата в стаята.Добави коментар