Сърчаджиева кърми на работа

72
Сърчаджиева кърми на работа

Шестмесечната София на снимачната площадка

Шестмесечното бебе София на актьорите Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин вече натрупа солиден стаж на снимачната площадка на новото риалити „Фермер търси жена", чието излъчване стартира вчера в ефира на Нова тв. Бебето дори редовно се храни край камерата, пише „hotnews.bg.

Малката сладурана и майка й, която е водеща на шоуто, навъртяха над 2500 километра по пътищата на България само за последния месец. Невръстната София се държи като печен професионалист и по никакъв повод не притеснява майка си, когато тя е пред камера, а само наблюдава.„Аз нямам на кого да я оставя, а и не бих го направила. Ние с Иван нямаме баби, пък и да имахме, не си оставям детето за цели 12 дни. По никакъв начин не го виждам. То е грехота да имаш кърма, а заради работата да си прекъснеш кърменето. Кърмех я обикновено в колата, докато пътувахме към снимачната площадка. Тя винаги искаше да яде, когато приключех работа или имах някаква пауза. Нито веднъж не ми се наложи да прекъсна снимки заради нея", разказа Александра Сърчаджиева.

Иван Ласкин твърдо подкрепил половинката си в решението да стане водеща на аграрното риалити, а и да вземе малката със себе си. Първоначално предложил той да гледа бебето, докато е на турне с Театъра на армията. Отказал се обаче, защото нямало как да го храни. „Аз поне съм подвижен ресторант", смее се Александра Сърчаджиева.Добави коментар