Съпруг под наем

103
Съпруг под наем

Не е това, което си мислите

Куп непосилни задачи изникват в разгара на пролетното почистване и на летните ремонти. Затова може да си наемете мъж, който да изтупа килима, да сглоби нови мебели или да поправи повреда.

"Съпруг под наем" съвсем не е това, което си мислите. Макар да провокира различни асоциации, истината е една - той ще дойде на помощ, само ако закъсате в бита - трябва някой да пробие дупки за корниза, да качи новия диван по стълбите или да закара колата на автосервиз.

Новата услуга се оказва и доста търсена. До услугите на съпруга под наем най-често прибягват дамите, които не могат да се справят с една или друга ситуация в бита. Не са рядкост и случаите обаче, когато мъже търсят съпруг под наем.

Съпругът под наем може да вземе децата от детска градина. Или да напазарува от магазина. У нас обаче засега повечето клиетни търсят съпруг под наем за мъжката работа в бита, съобщи БНТ.

И, така, уважаеми дами, вече не е нужно да се борите с бушоните, смяна на ключалки или разместване на тежки мебели. За всичко това в 21 век вече си има съпруг под наем.Добави коментар