С естествен цвят на косата

100
С естествен цвят на косата

Тази година запазете естественото си излъчване

Всяка година се променя модата не само на обувките и аксесоарите, но и на цвета на косата. Новият сезон носи със себе си нови тенденции в боите за коса, категорични са стилистите.

Така смяната на нюанса не само драстично променя визията ви, но и ви помага да бъдете различна, без да харчите заплатата си за подмяна на гардероба. Модата на 2011 г. обаче е ориентирана преди всичко към естествения цвят на гривата. Затова изберете нюанс, възможно най-близък до този, с който сте по рождение.

Дамите със светъл цвят на косата това лято могат да станат чисти блондинки, ако пожелаят да сменят малко външния си вид. Подходящи са и златистите тонове, като цвят на узряло жито или лен, карамел или мед.

Брюнетките пък не бива да се отчайват, защото ако не променят нищо, отново ще са в крак с тенденциите. Могат само леко да изсветлят косите си, сякаш целунати нежно от слънчевите лъчи.

Черната коса остава и това лято начело на класациите. Особено елегантен стил ще имате, ако сте със сини или зелени очи, казват експертите, но и жените с тъмен поглед не бива да се притесняват. Нека заложат на сенките за очи в плодови нюанси и така ще намерят необходимия баланс.
 Добави коментар