Рокля за мама

832
Рокля за мама

Кой е вашият стил?

Независимо дали работите в консервативен офис или си стоите вкъщи с детето, нищо не може да ви попречи да се възползвате от свежите тенденции в роклите този сезон.

В офиса
Предвид натоварените сутрини на работещата майка и изискването за семпъл стил в офиса, най-доброто решение е елегантната малка рокля, която може да е права или с леко разкрояване. Не е задължително да е черна. За офис сиво, бежово, дори червено е идеалният избор.

За блясък
Ако често посещавате или домакинствате на партита и специални събития, ще ви е нужна задължителната бляскава лятна рокля. Този сезон изберете разкроена рокля, за предпочитане от шифон, с абстрактни принтове или морски цветове. Роклята не трябва да е мини или макси - точно сега дължината под коляното е особено актуална.

Спортна мама
Ако сте постоянно с тениски и дънки, може да внесете малко женственост в спортния си гардероб с рокля-риза. Вдъхновен от стила на 50-те, моделът е особено практичен и лесен за съчетаване - може да се носи и с кецове, със сандали с платформа.

Вкъщи
Само защото си стоите вкъщи, това не означава, че не може да изглеждате добре. Роклята-туника е идеалното решение в случая - удобна е и ви позволява да изглеждате добре, дори и да ви се наложи да излезете за малко.Добави коментар