Родени със златна лъжица 3

131
Родени със златна лъжица 3

Бъдещето на златните деца - Арабела Роуз

Вече предначертахме бъдещето пред дъщеричката на семейство Бекъм - Харпър, както и това на близнаците на Марая Кери - Марокан и Монро.

Днес продължаваме с по-малката внучка на магната Доналд Тръмп, дъщеря на Иванка Тръмп и наследничка на финансовата империя на Джаред Кешнър - Арабела Роуз.

Наследство:

Семеен бизнес:


В семейство Тръмп няма мързеливци, пише woman.bg. Момичето някой ден ще тръгне по стъпките на майка си Иванка Тръмп и ще стане една от най-влиятелните бизнес дами на Ню Йорк. В момента Иванка не само заема длъжността вицепрезидент на Trump organization, но и върти собствени бизнес проекти (сред които са и модни колекции бижута, чанти и обувки).Внушителен гардероб:

Момиченцето още от малко ще си играе с диамантено колие на стойност 160 хил. долара, а когато порасне, ще пробва строгите прави рокли и островърхи обувки на висок ток на майка си.

Чудесни гени:

Момичето ще получи не само милиарди, но и страхотно природно наследство – красотата и чара на майка си и ума и бизнес нюха на дядо си.Титлата „Мис Вселена“:

Доналд Тръмп е страстен поклонник на женската красота. През средата на 1990-те години той организира първия конкурс „Мис Вселена“ (тази година ще се състои юбилейното 60-о издание!)

Можете да не се съмнявате, че ако любимата внучка пожелае диамантената корона и престижната титла, красавиците от 85 страни по света ще трябва да й отстъпят място.

Приятни допълнения:

Булчинска рокля Vera Wang на стойност над 100 хил. долара и фамилните бижута, с които мама е била на сватбата си, просторните коридори на Белия дом (през септември миналата година Доналд Тръмп заяви, че сериозно се замисля да се кандидатира за президент на САЩ на изборите през 2012 г.)Добави коментар