Реакцията на мъжа спрямо вибратора

9226
Реакцията на мъжа спрямо вибратора

Топ 3 мнения по въпроса

Да си купите вибратор или не – това е личен въпрос за всяка жена. В случая не пречи да знаете какви са възможните реакции на вашия партньор.

1/ Мъжът не е против, но иска да бъде предупреден за покупката
Има достатъчно лоялно настроени към секс играчките мъже, които се отнасят към вибраторите доста спокойно, стига разбира се да ги информирате за тази вещ, преди да я открият в нощното шкафче.

По-вероятно е този типаж мъж да се направи, че не го е видял. В лошия случай ще се разстрои и дори комплексира. В такава ситуация е важно веднага да предупредите съпруга си за придобивката ви. Не е изключено и дори съвместно да подходите към избора на вибратор в секс магазина, ако искате да имате такъв.

2/ Мъжът смята вибратора за безобидна играчка
В идеалния случай мъжът е без комплекси и предразсъдъци. Той е уверен в себе си и смята всякакви секс играчки за възможнсот за качествено съвместно забавления.

Единственият подводен камък тук е, ако партньорът ви поиска винаги да присъства, когато използвате вибратора или пък настоява да си купите модел, който самите вие не оценявате като подходящ.

3/ Мъжът е убеден, че вибраторът е враг
Този тип мъже възприемат вибраторите като конкуренти. Те дори може да ги оцентя като лично оскърбление, тъй като са убедени, че изкуственият член е извращение на комплексирана жена.За съжаление статистиката сочи, че по-голямата част от представителите от силния пол изпитват точно такава емоция по отношение на секс-играчките. В такъв случай е важно да се замислите как да действате, преди да се сдобиете с вибратор.


Добави коментар