Разводът като диета

93
Разводът като диета

Разделите като горелки на мазнини

Има семейни двойки, за които разводът е очакван. За други обаче той се оказва истинска изненада, корабокрушение и дори път към смъртта. Тези две звезди се стопиха от мъка след развода си. Никога не подхождайте лековерно към случващото се в живота! Марая и Ева ще ви докажат правдивостта на този съвет.

След развода с Ник Кенън популярната певица Марая Кери определено се променя. Тя все по-често се появява на светски събития, излиза на сцената, а преди дни беше в ново риалити-шоу.

Във външния вид на Марая определено са настъпили метаморфози. На 14 декември тя се появи в шоуто на Елън Дедженерис в тъмно-синя къса рокля с дълбоко деколте. Струва си да отбележим, че излишните килограми, които мъчеха певицата, вече ги няма. В течение на цялото шоу Кери буквално блестеше от щастието и призна, че животът й върви прекрасно.Припомняме, че за развода на певицата бе оповестена информация през август 2014 година. 44-годишната Марая и 33-годишният Кенън бяха женени в продължение на 6 години. Дълго време се смяташе, че бракът им е за пример. Уви, през есента слуховете се оказаха факти. Според мълвата, причина за развода е поведението на Кенън, което не се характеризира със съпружеска вярност. Екссъпрузите имат две деца – Морокан и Монро.

Гладната диета на Ева Лонгория

Друга звезда, на която разводът се отрази като диетичен план, е красивата Ева Лонгория. Звездата от „Отчаяни съпруги” почти се умори от глад след драматичния развод с баскетболиста Тони Паркър през ноември 2010 година.

Лонгория признава, че се е радвала на комплиментите на околните относно фигурата й. Те обаче не предполагали, че актрисата е в беда.

„Не ядях и бях потисната. Беше ми много мъчно. Моята диета се изразяваше в пиенето на кафе. А хората продължаваха да казват: изглеждаш възхитително, разводът ти отива. Но аз се чувствах зле, нямах никаква енергия”, спомня си Ева.

„Не знаех, че съм в депресия. Просто си мислех, че съм в тъжен период от живота си, но и за секунда не ми хрумна, че съм депресирана”, допълва разказа си актрисата.

След време тв зведата се обръща за помощ към лекар. Той й прави различни изследвания, които показват, че тялото й буквално е изтощено от глад.

„Лекарят каза, че съм като изсмукана. Нямах желязо в кръвта си и работата на черния ми дроб беше влошена”, разказва Лонгория. Тя започва да приема витамини и постепенно организмът й завръща здравословното си състояние. В продължение на три месеца се придържа към режим на хранене, който изключвал всички храни, съдържащи захар. „Имах толкова енергия, колкото никога преди в живота си. Започнах иначе да усещам вкусовете, много по-добре, отколкото преди”, споделя още Лонгория.Добави коментар