Разсъбличай се

122
Разсъбличай се

Колкото по-малко дрехи носиш, толкова по-дълго ще живееш

Колкото по-малко дрехи носите, толкова по-дълъг ще е животът ви, установи проучване на британски изследователи, ръководени от антрополога Едуин Бъркхарт.

В изследването са взели участие 5000 жени на възраст над 70 години. Анализът на резултатите изумил антрополозите – колкото по-малко дрехи имате по себе си, толкова по-голям е шансът да живеете до дълбока старост.

Учените обясняват това явление с няколко теории. На първо място, химическите вещества в препаратите, с които изпираме дрехите си, са много вредни за организма. Те проникват в кожата чрез потта и влияят отрицателно на здравето, увеличавайки риска от рак.

На второ място, колкото по-малко дрехи има жената върху себе си, толкова повече мъже привлича, с което вероятността да се омъжи също нараства, пише БГНЕС.

Изследванията са потвърдили, че здравото семейство помага на слабия пол да достигне до дълголетие, а обвързаните живеят по-дълго от самотните. Освен това липсата на дрехи увеличава вероятността за секс, който е изключително полезен за здравето на целия организъм.Добави коментар