Пролетният гардероб

86
Пролетният гардероб

Няколко бели ризи и дрехи в змийски щампи

Всичко, от което се нуждае гардеробът ви през пролетта, са няколко чифта чисто бели ризи и още няколко дрехи в змийски щампи, обясняват водещи международни стилисти.

Още с първите пролетни лъчи на слънцето извадете от гардероба си леките и ефирни материи. Змийските и леопардови щампи са изключително популярни, но в малки дози.

Модната марка "Кавали" предлага своя "змийска" колекция, която съвпада с последните модни тенденции, без да бъде натрапчива, припомня БГНЕС.

Ориенталският стил също няма да остане незабелязан през топлите дни. Той е секси, екзотичен и дава добро настроение. Ще се носят дълги рокли в изчистени тонове, най-често в чисто бели или кремави нюанси.

Тази пролет важи мотото "Колкото по-малко, толкова по-добре". Махнете излишните аксесоари и детайли по вас, защото на мода идват изчистените и в същото време изключително сексапилни дрехи.

Това обаче не пречи на палитрата да бъде буквално "наелектризираща". Неоново жълто, сигнално зелено, яркосиньо – това ще са цветовете на пролетта и лятото.

Истински фурор в модата предизвика и мексиканската мода, както и визията тип "зебра". Тя напомня за африканските джунгли, но този път е боядисана в розово и тюркоазно синьо.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjfb'"(){}:/1zqjfb;9

Коментар: 2

1zqjfb'"(){}:/1zqjfb;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар