Принц Хари и Пипа?

112
Принц Хари и Пипа?

Заедно ли са?

Принц Хари и Пипа Мидълтън засилиха подклажданите слухове за евентуална искра помежду им. Любовната история на принца и Челси Дейви разпали страстите и достойно може достойно да си съперничи с мексикански сериал.

Пари, секс, ревност, раздели и събирания - събития, които се сменяха с такава бързина, че трудно можеха да се проследят. Бурните отношения достигнаха връхната си точка. Източник, близък до кралското семейство, разкри, че причината за окончателното рухване на отношенията на принца с Челси е Пипа Мидълтън.

Челси Дейви напоследък е много недоволна от поведението на възлюбения си. Това пролича и на сватбата на Уилям и Кейт, отбелязва Дарик радио. Принц Хари се разбираше много добре с Пипа по време на церемонията, когато двамата разпалено разговаряха и се смееха.

Галантният Хари беше чут на няколко пъти да отправя комплименти на красивата Пипа. В това време Челси Дейви беше принудена да наблюдава отстрани, заедно с останалите гости на сватбата. Подобна ситуация би разклатила психическото състояние на всяко момиче, уточняват таблоидите на Острова.Добави коментар