Принц Хари е свободен

67
Принц Хари е свободен

Давайте, момичета!

Принц Хари скъса с приятелката си - модела на бельо Флорънс Брюденел-Брус.

26-годишният принц заявил пред свои приятели, че иска да се съсредоточи върху обучението си за пилот на хеликоптер Апачи и не иска да се обвързва.

Хари започна да се среща с 25-годишната манекенка през юни. "В момента Хари мисли за много неща. Той е съсредоточен върху обучението си като пилот на хеликоптер Апачи. След това се очаква да се завърне в Афганистан", съобщи запознат източник пред британския в. "Дейли Мирър".

"Хари се наслаждаваше на времето, прекарано с приятелите му през лятото, но не иска да се обвързва, докато тече обучението му, така че прекрати връзката си с Флий", допълни източникът, цитиран от Дарик радио.



Брюденел-Брус, която беше лице на рекламните кампании на Джон Люис, Адидас и Никърбокс, много искала Хари да прекара ваканцията си с нея на испанския остров Ибиса този месец.

Принцът и негови приятели обаче бяха забелязани да се забавляват в компанията на момичета по бански по време на ваканция в Порт Андракс, Майорка, докато манекенката остана във Великобритания.

Брюденел-Брус е бивша приятелка на шампиона от Формула 1 Дженсън Бътън и подобно на Челси Дейви - бившата приятелка на Хари, е учила в Стоу Скуул.



Добави коментар