Прическите, които вталяват

75
Прическите, които вталяват

Много от звездите в Холивуд ползват този трик

Много известни личности използват различни трикове, за да изглеждат по-слаби. За да загубим няколко килограма, не е необходимо да спазваме строги диети и да се потим във фитнеса, казва един от водещите стилисти Ерик фон Шпиндлер, собственик на салон за красота в Бевърли Хилс.

Има специални прически, които могат визуално да вталяват не само лицето, но и тялото, посочва БГНЕС. Много от звездите в Холивуд са се подстригвали по специален начин, за да направят фигурата си да изглежда по-стройна.

Признатите за едни от най-красивите жени в света Рене Зелуегър, Камерън Диас, Кейт Уинслет, Катрин Зита-Джоунс, Дрю Баримор и Кристина Ричи са посещавали салона на Ерик. Визуалната илюзия се получава еднакво добре както на дами с кръгли лица, така и на жени, които имат квадратни или правоъгълни черти на лицето.

Косата може да подчертае всеки детайл на лицето ви, обясни стилистът. Например меките къдрици могат да скрият бузите на лицето. Шпиндлер препоръча на жените да използват спрейове, гелове или кремове за коса, които да задържат желаната прическа перфектна за по-дълго време.Добави коментар