Преслава: Майчинството направи живота ми по-красив

81
Преслава: Майчинството направи живота ми по-красив

Поп-фолк дивата Преслава от година е в отбора на „звездните майки“ и грижите за дъщеричката й Паола са направили живота й по-красив

Поп-фолк дивата Преслава от година е в отбора на „звездните майки“ и грижите за дъщеричката й Паола са направили живота й по-красив. Това разказа самата тя.

За мен сега животът е нов, преоткривам го. И най-важното – майчинството направи живота ми по-красив... Семейството, музиката, близките приятели, всички, които ме обичат и които идват да се забавляват с песните ми, те са моето голямо семейство и моята опора.”, разказа пред сп. „Жената днес“ тя.

За изпълнителката на „Пиян“ е много важно един изпълнител да запази свободата си като творец, както и да може да експериментира. “Музиката се развива и трябва да имаш свободата да направиш навреме крачки във вярната посока. А в личен план – просто трябва да намериш подходящия човек. Тогава всичко е ок”, допълни тя.

Припомняме ,че преди точно 20 дни звездата на „Пайнер“ зарадва феновете си с нов албум - „Да гори в любов“. Освен познатите заглавия, той включва и пет нови песни, посочва вестник Монитор.

Добави коментар