Прекрасно е да си майка

81
Прекрасно е да си майка

Смята Пенелопе Крус

Пенелопе Крус говори за майчинството за първи път и призна, че се е променила веднага, след като роди сина си по-рано тази година.

Звездата от "Вики, Кристина, Барселона" и съпругът й Хавиер Бардем станаха родители за първи път през януари и според слуховете, синът им се казва Лео.

Крус е много щастлива от новата си роля на майка и я нарече "прекрасно чувство". Тя е категорична, че майчинството е оказало дълбоко въздействие върху нея.

"Когато станеш майка, се променяш незабавно. Трудно е да се обясни, защото е много дълбоко. Но това е най-прекрасното чувство, което някога съм имала", сподели актрисата пред британския в. "Дейли Мирър".

Сега Крус е намалила работата, за да се съсредоточи върху семейството си. "Вече не работя толкова усилено, колкото преди. Бях изтощена и нямах какво да дам. Трябва да живеете живота си така, че да можете да разказвате истории от него на другите. Щастлива съм, че взех това решение. Винаги съм измервала успеха от работата си чрез преживяванията, а не чрез броя на наградите си. Надявам се, че винаги ще бъде така", допълни Пенелопе, цитирана от БГНЕС.Добави коментар