Поредна звезда забрани социалните мрежи на децата си

105
Поредна звезда забрани социалните мрежи на децата си

Никол Кидман забрани на дъщерите си социалните мрежи


Никол Кидман не разрешава на дъщерите си да имат социални мрежи. 53-годишната актриса отглежда заедно със съпруга си Кийт Ърбан две деца - 12-годишната Сънди и 9-годишната Фейт. Момичетата вече се молят на звездната си майка да им позволи да си направят профили в Instagram. Никол обаче е категорично против.

„Не съм много запозната с технологиите. Много ми е трудно да следя всички новости в мрежата. Да, моята 12-годишна дъщеря е нетърпелива да влезе в този виртуален свят, има някакво неустоимо влечение към него. Но няма да оставя децата ми да седят в Instagram. Искам да спася моите момичета от неприятни коментари и да запазя самочувствието им. Мисля, че много родители биха се съгласили с мен“, казва Кидман.

Самата тя също се опитва да не обръща внимание на слуховете по нейн адрес. Актрисата не чете пресата, така че се чувства в хармония със себе си и света.

Никол Кидман призна още, че се опитва да развие доверие в дъщерите си и им помага да формират адекватно възприятие за себе си. Тя също така не се стреми да покровителства прекалено своите деца, защото за нея е важно те да растат свободни и да се учат от грешките си.

„Невероятна радост е да възпитавам такива прекрасни малки жени. Всеки ден откривам нещо ново в тях. Обичам ги!", споделя звездата.

Кидман има и две деца, които осинови по време на брака си с Том Круз - 27-годишната Бела и 25-годишният Конър. Сега актрисата не общува с бившия си съпруг и с по-големите си деца заради тяхната страст към сциентологията, пише Дарик Нюз.


Добави коментар