Подходящите обувки

91
Подходящите обувки

Цвят + платформа + висок ток + широчина на тока + каишка

Според британската верига магазини Дебенхамс, правилният чифт обувки създава илюзията, че дамата е смъкнала няколко килограма. Технолозите на веригата магазини създали формула за идеалния вталяващ ефект, като комбинирали няколко трика, създаващи впечатлението за по-дълги крака и по-стройни бедра.

Модерните в момента високи обувки с телесен цвят са тайната за стройната фигура. Но цветът на обувките трябва да съответства на цвета на кожата, тъй като това създава впечатление за по-дълги крака. Платформите трябва да бъдат прикривани и поне един сантиметър дълбоки за максимално издължаване на крака, съветва БГНЕС.

Височината на обувките също е от съществено значение, като съветът към дамите е да подбират обувки с поне 7-сантиметров ток. Колкото до широчината на тока, най-тънкият ток създава най-силно впечатление за вталяване.

Но обувките с каишки по глезена трябва да бъдат избягвани на всяка цена, тъй като те правят крака да изглежда по-къс и широк. Следователно формулата е цвят + платформа + висок ток + широчина на тока - каишка по глезена = отслабване.Добави коментар