Подаръците на БГ звезди

80
Подаръците на БГ звезди

Какво предпочитат?

С наближаването на празниците, родните знаменитости започнаха да мислят и за коледните си подаръци. И докато повечето от тях си мечтаят за екскурзии и луксозни автомобили, някои предпочитат не толкова материални неща.

Човек на жеста и личното творчество се оказа Лора Караджова. Любимата на Део, която стана и леля тази година, признава, че не си пада по предметните награди. Певицата предпочита да зарадва близките си със символични играчки, които сама е направила вместо с луксозни подаръци, като коледни звезди например.

Колегата й Skiller също не настоява приятелите му да му купуват луксозни подаръци, затова сам си подарява екзотични музикални инструменти винаги, когато може. А на Коледа с усмивка приема прозаичните подаръци, като чорапи и шоколад, които му поднасят по-възрастните му роднини.

Ексводещата Ива Екимова също държи на личния почерк в подаръците, пише „Монитор“. Тя признава, че най-скъпия подарък за нея е картичката, изработена от дъщеря й Дара в забавачката, която цени повече и от най-бляскавото бижу, пише hotnews.bg.

Далеч по-практична е актрисата Биляна Петринска, която се надява да посрещне Коледа на някое по-екзотично място. Последния път посетила Тунис и най-вероятно и сега се надява да разпусне на юг.Добави коментар