Подарък за Свети Валентин

57
Подарък за Свети Валентин

Няколко полезни идеи

Наближава най-дългоочакваният от жените празник в годината - може би след Коледа. Свети Валентин е денят, в който можете да изразите чувствата си към половинката, а това със сигурност включва романтични подаръци.

Специалистите от британския брой на списание "Космополитан" дадоха някои идеи на читателките за това как да зарадват любимия си, без да го отегчават със сладникави подаръци.

Съветът на експерти е да дадете на партньора си нещо, което ще има стойност за него и ще му напомня за вас. Ако не можете да измислите нещо подобно, практичните подаръци никога не излизат от мода, съветва Нова телевизия.

Този зимен сезон много търсен от представителите на силния пол е парфюмът Chanel Bleu!. Фотоапаратът също е подходящ подарък, особено ако приятелят ви е запален по фотографията.

Интересно е, ако му поднесете пътуване или екстремно преживяване. За жените, които са по-сръчни и обичат да импровизират, специалистите предлагат да заложите на ръчно изработените подаръци. Персонален календар с ваша снимка е чудесна идея, която със сигурност ще се хареса.Коментари

Коментар: 2
Коментар: 1
свети валентин

Дайте ми примери за Свети Валентин какво да купа на майками


  • 1

Добави коментар