Плешивите мъже - по-добри любовници

1002
Плешивите мъже - по-добри любовници

Във Великобритания средната възраст, на която мъжете оплешивяват, е 38 години

Макар да не се смятат за достатъчно привлекателни, плешивите мъже си поставят висока оценка на "креватното поприще", пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА.

Отдавна се шушука, че мъжете, които не могат да се похвалят с буйна коса, са по-потентни от своите "космати" събратя. Съдейки по собственото им мнение, в това твърдение има известна доза истина.

Проучване, направено във Великобритания по поръчка на клиника за присаждане на коса на "Харли стрийт", около 38% от плешивците се оценяват като "добри" или "брилянтни" в леглото. За сравнение - само 29% от мъжете, които не страдат от плешивост , си поставят подобни оценки.

Допитването показва също, че една пета от плешивците правят по-малко секс и се смятат за по-непривлекателни, отколкото преди да се простят с косата си. Според данните от проучването плешивите мъже освен това са по-склонни да изневеряват и по-често страдат от тревожност и депресия.

 . Същевременно само една трета от дамите във връзка с плешивци смятат, че мъжът трябва да направи нещо по въпроса с голото си теме. Останалите явно са доволни от половата мощ на плешивите си партньори.

Добави коментар