Пет звездни бъдещи мами

115
Пет звездни бъдещи мами

Още пет известни бебета на път

За тяхната бременност се говори много, а папараците се надпреварват да снимат коремчетата им. Вижте пет звездни мами, които чакат не по-малко звездни бебета.

Карла Бруни

Съпругата на френския президент потвърди слуховете за своята бременност, когато показа коремчето си на срещата със съпругите на лидерите на Г8 във Франция. Още преди това французите мислеха имена за френското първо бебе и гадаеха какъв ще бъде пола му. Бебето ще е второ дете за 43-годишната Карла и четвърто за Никола Саркози. Президентската двойка ще го посрещне в началото на ноември.

Бионсе

Най-коментираната бременна в света - това е Бионсе. Новината, че певицата чака дете стана причина за поставянето на нов рекорд в Twitter. Изпълнителката я съобщи на MTV Video Music Awards на 27 август, след като изчака да влезе в четвъртия месец. Бебето на Бионсе и Джей Зи ще се появи през януари.

Дженифър Гарнър

Знаменитото холивудско семейство Дженифър Гарнър и Бен Афлек чака третото си дете. Двамата са много развълнувани от появата му, стана ясно, когато се появи новината в интернет. 39-годишните родители сключиха брак през 2005 г. Не се знае кога звездното бебе ще дойде на бял свят.

Шведската принцеса ВикторияСлед като кралското семейство не потвърди слуховете за бременността на съпругата на принц Уилям, стана ясно, че друго знатно бебе е на път. Това на шведската принцеса Виктория и съпруга й Даниел Уестлинг. Престолонаследникът трябва да дойде на бял свят през март другата година. Шведите чакаха новината още от юни 2010 г., когато принцесата се омъжи.

Хилари ДъфЕдва 23-годишната певица Хилари Дъф и съпругът й очакват първото си дете. Звездата съобщи новината на уебсайта си. "Изключително щастливи сме и сме готови да започнем тази нова глава от живота си", написа изпълнителката.Добави коментар