Пет невероятни трика, които ще ви помогнат да отслабнете

135
Пет невероятни трика, които ще ви помогнат да отслабнете

Всеки, който е водил война с няколко излишни килограма знае, че тя се води не само на един фронт и тренировката във фитнеса е наистина най-лесното нещо

Всеки, който е водил война с няколко излишни килограма знае, че тя се води не само на един фронт и тренировката във фитнеса е наистина най-лесното нещо. Най-трудно е да се храним правилно, но понякога и това не е достатъчно. Представяме ви някои нетрадиционни методи, които може да ви помогнат в неравната битка с наднорменото тегло, пише Дарик радио:

1. Пийте повече вода


Тривиално, но учените са установили, че наистина помага. Даже е установено, че пиенето на половин литър вода увеличава енергоразхода на тялото с 24-30%.

2. Гледайте хорър

Гледането на страшен филм може да доведе го изгарянето на над 180 kcal. Причината за това е рязкото покачване на пулса и адреналина, който тялото произвежда.

3. Яжте люто

Пикантната храна повишава горенето на калории с до 20%. Причината за това е във веществото капсацин, който гори телесни мазнини и подобрява здравето на сърцето.4. Изчистете къщата

Тук няма губещи - и домът ви ще е чист, и калории ще изгорите.

5. Вземете си вана

Горещата вода се отразява благоприятно на кръвната захар и то не само в момента на взимането ѝ, но и през следващите 24 часа. В това отношение ваната се отразява по-добре на здравето, отколкото например едночасово каране на колело.

Добави коментар