Пет неща, които мразя в него

272
Пет неща, които мразя в него

Свободни сте да допълните списъка

Иде ли ти понякога да раздрусаш половинката си и да изкрещиш "Мразя те!" в изблик на нерви и преумора? Е, добре дошла в отбора на майките, които по цял ден тичат след детето, а вечер вървят след мъжа си.

Не че не ги обичаме, но мъжете понякога могат да ни изкарат извън релси, дори и без да го подозират. Виж пет неща, които ужасно ни дразнят в тях, но най-вероятно никога няма да се променят. И за собственото ти душевно спокойнствие си повтаряй, че и мъжът до теб също може да състави подобен списък.

1. Почивката на дивана. Тя започва след прибирането от работа и приключва точно преди лягане. С лека пауза за вечерята. Да, работният ден е бил дълъг и тежък, но пък и тичането с пълна лъжица из апартамента и катеренето по детската пързалка също не е лесно.
Съвет: Разпределете задълженията. Карането на колички по пистата все пак е мъжка работа. Която неусетно може да премине в хранене на злоядото дете. Смени го за къпането и приспиването, а след това му позволи да измие чиниите.2. Колата пак се е развалила. Автомобилът гълта много повече пари, отколкото бебето. Колкото по-рано го разбереш, толкова по-добре за теб. А за поддръжката й са нужни много време и бира.
Съвет: Край на лежането под колата. Разберете се, че е по-добре да отделете някой лев, за да отиде на сервиз, отколкото той да си губи времето с поправки пред блока. Автомивката пък е едно от най-забавните места за мъниците. И обикновено е достатъчно дълго, за да имаш време да изпиеш едно кафе с приятелка.3. Тази е последната бира. За днес. Да не говорим, че е четвъртата. А детето е с температура и може да с наложи да бъде закарано на лекар. От комшията, тъй като мъжът ти ще се прости с книжката, ако шофира в това състояние.
Съвет: Колкото и да ни е неприятно, алкохолът е един от методите за мъжете да разпускат. Чудесно. Това ти дава възможност да запазиш за него една мъжка вечер в седмицата. Както и да вземеш една за себе си. Сделката си струва, повярвай.4. Не ми се излиза.
Ежедневните разходки на детето са важни и ти никога не ги пропускаш. За татко обаче е по-лесно играта да става вкъщи, по-близо до телевизора. Защото след малко ще започне един много важен мач за купата на ... Танзания.
Съвет: Бърсане на прах пред телевизора (и наоколо) или разходка с детето - всеки има право на избор. А полувремето ще стигне за прахосмукачка и пускане на пералнята. Още една добра сделка.5. Риболов, колекциониране на колички, гледане на спорт. Изобщо всички идиотски хобита, които мъжете си измислят, обикновено ни побъркват.
Съвет: Не заставяй между един мъж и хобито му, защото от това не може да излезе нищо добро. По-добре си измисли собствено и планирайте времето си така, че и двамата да можете да се наслаждавате на любимите си занимания. Нота бене: Пазаруването не е хоби!

Свободни сте да допълните списъка в коментарите.Коментари

Коментар: 6

А ето и моите 5: 1. Да смята, че винаги е прав, да не те изслушва - или накратко казано това си е липса на уважение, но понякога късно го проумяваш... 2. Да изисква да правиш за него определени неща по определен начин, без да се интересува от мнението и желанието ти - независимо дали се касае за готвене, секс, грижа за децата или как да се обличаш, как да си боядисаш косата... 3. Да смята приятелите си, роднините си и тяхното мнение за по-важни от теб, твоите роднини или твоето мнение. 4. Да се грижи повече за външния си вид, отколкото за поведението и характера си. 5. И не на последно място - да взима сам решения по въпроси, които касаят и двама ви без въобще да се е допитал до теб. Така като ги гледам и 5-те ми се набива на очи, че във всичките става въпрос за едно и също нещо - липса на уважение, а колко е важно за една връзка...

Коментар: 5

Има много по-омразни неща в мъжете, а в тези 5 не виждам нищо ненормално и дразнещо. След работа на всеки нормален човек му се приисква да поседне или полегне и просто да разпусне. Колата не се оправя от кеф да лежиш под нея, а за да може да се използва от любимата жена и децата. Не всички мъже са алкохолици. Когато не му се излиза не виждам защо трябва да го насилваш да прави нещо против волята му - на теб също не би ти било приятно някой да се държи така с теб, нали?! За хобитата е вярно, че не бива да се застава между мъж и хобито му - тва от собствен опит вече го знам... :)) Но ако един мъж истински те обича би могъл да загърби поне за известно време хобито си или да измисли вариант как би могъл да прекарва повече време с теб, защото истината е не в това, че ти пречи хобито му, а че искаш да прекарвате повече време заедно, вместо той да се изолира от теб под предтекст, че това му е хоби...

Коментар: 4
na6ta

tva jivota na prostitutkata li e

Коментар: 3
:D

Обаче наистина сте описали ерген :D или някой инвалид с мераци :D друг е въпроса, че спокойно мога да правя тези неща с жена си :D

Коментар: 2

спрете да се друсате.

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.

Коментар: 1

Е какъв пък е този мъж, дето сте го описали- лежи на дивана и пие бира, докато детето е болно? Поправя денонощно колата и ходи за риба, докато ти си на разходка???? Ако има жена, която търпи такъв, срам и позор за женския пол :-)))


  • 1

Добави коментар