Пазарувате ли дрехи онлайн?

62
Пазарувате ли дрехи онлайн?

А искате ли със сигурност да знаете дали ще ви станат?

Онлайн пазаруването на дрехи може да ни донесе неприятни емоции. Когато си купуваме дреха, няма начин да знаем дали размерът й отговаря на нашите изисквания.

С помощта на нов уебсайт тази преграда пред пазаруването в мрежата вече я няма. С услугата можем да определим точните си размери безплатно.

Размерът винаги има значение, особено при покупки на дрехи. Не е тайна – в интернет магазините можем да намерим дрехи на драстично ниски цени. Ако и кредитната карта е налице – половината ни проблеми са решени.

Най-неприятното понякога обаче тепърва предстои. Отваряме пакета с новия панталон и се оказва, че той е с една идея по-тесен, отколкото трябва.Сайтът upcload.com спестява точно тази неприятност, улеснява ни Нова телевизия. Трябва ни компютър с елементарна уебкамера и малко пространство. Красива девойка ни обяснява на английски език стъпка по стъпка всичко.

Намираме стена или заден фон, който да не е шарен. Така че нашият силует да може ясно да се открои. Избираме си дрехи, колкото може по-прилепнали към фигурата.

Компютърът се поставя на около 3 метра от фона. С ясни знаци програмата указва как точно да застанем. За опорна точка програмата изисква да държим в ръцете си бял компактдиск. Той се поставя на нивото на пъпа.

След като сме заели правилната позиция, софтуерът на сайта буквално сканира нашия силует в няколко пози. Финалният резултат – точните размери до милиметри, необходими при пазаруването онлайн.

Оттук нататък пред нас е само безбрежното интернет пространство с хилядите примамливи оферти.Добави коментар