Пазаруването в интернет...

91
Пазаруването в интернет...

... отнема повече време

Пазаруването в интернет може да отнеме шест пъти повече време от обикалянето на магазините, твърди в. "Дейли мейл". Заради по-малката умора пазаруването в интернет е един от най-бързоразрастващите се сектори. По този начин се правят 15 процента от покупките. Изследване на предаването "Пазаруване на живо" обаче установи, че жените губят 22 часа, за да намерят търсена стока в интернет, докато обикаляйки магазините, я намират за 3,6 часа.

"Пазаруването в интернет може да изглежда бързо и лесно, но изследването ни показва, че то въобще не е толкова приятно като да отидеш в магазина. Всъщност намирането на някаква дреха в мрежата отнема шест пъти повече време", каза продуцентът на шоуто Мериам Хамизадех.

Изследването показа още, че 80 процента от жените предпочитат да се разходят по магазините, но същият брой мъже залагат на интернет за пазара си. За около половината жени пазаруването е най-приятният начин да прекарат свободното си време. Мъжете обаче предпочитат да отидат в кръчмата.Добави коментар