Патрик не ходи на градина

92
Патрик не ходи на градина

Венета Райкова се страхува да не се зарази с варицела

Водещата Венета Райкова в последните дни не пускала сина си Патрик на детска градина. Тя разбрала, че в детското заведение, което посещава рожбата й, върлува варицела.

Блондинката веднага взела категоричното решение да спре Патрик от детска градина за известно време. Тя преустановила контактите му с другарчетата и от няколко дни насам малкият сладур бил вкъщи, съобщи hotnews.bg.

В момента за него се грижат двамата родители, макар че са доста заети – Венета – в телевизията, а Тишо – в собствения си ресторант. Но въпреки тези трудности, Райкова е решена да не пуска детето си на детска градина, докато епидемията не отмине.

Преди броени седмици тя за пореден път беше притеснена за здравето на Патрик. Тогава той беше нападнат от пчели и Венета изригна, че съседите й не се съобразяват с никого и отглеждат много пчели в градски условия.

След като медиите започнаха да коментират случая, Тишо забранил на жена си да занимава хората с подобни истории. Но въпреки това Мис „Горещо“ продължава да разказва за случилото се и дори даде интервю за столичен седмичник, за да сподели терзанията и яда си.Добави коментар