Отслабване чрез хипноза

219
Отслабване чрез хипноза

Възможно ли е?

Лятото наближава и всеки иска да изглежда добре. Как да свалим излишните килограми? Ако не подредим душевния си свят, никакви диети няма да ни помогнат, казва Ирина Недялкова. Тя помага на дамите да отслабнат с хипноза.

Медитация, физически упражнения и хипнотерапевтични сеанси са включени в метода на Ирина Недялкова. Занятията започват винаги с усмивка и закуска с плодове и зеленчуци, съобщава БНТ.

Клиентите преценяват сами колко килограма са им отгоре. Изготвят се индивидуални таблици и режим на хранене. За трайни резултати обаче трябва да се ляга към десет и да се приключи с храненето поне 4 часа преди сън.

Ирина казва, че човешкият организъм се нуждае поне от 40 дни, в които да свикне с промяната на лошите навици. Резултите настъпват тогава. Това е и времето, което се отделя, за да се научи човек да мисли позитивно.

Първо трябва да се тренира подсъзнанието, за да се превърне топенето на килограми в приятна задача. Съветва всички да водят дневник, в който да описват както преживяванията от деня, така и какво са яли.

Цикълът физически упражнения отнема двайсет минути. Най-важното е, че не е необходимо да се правят всеки ден. Упражненията са разделени в две категории - медитативни по метода на Нурбеков, с които се овладява притокът на кръв в засегнатите части на тялото и такива, които ускоряват сърдечния пулс до позволени граници, като изгарят от телесната маса до два часа след това. Всичко се съпътства от упражнения за правилно дишане.

Идва и редът на хипнозата. Сеансът продължава няколко минути, в които хипнотерапевтката внушава на човек как трябва да се откаже от лошите храни. По време на транса провокира хората да си представят две маси.

Едната препълнена с обилно, но вредно меню. А другата с подходяща храна за балансиран дневен режим. Предлага на всеки да прави това и сам. Да отпуска поотделно частите на тялото си като преброи до пет и види себе си в перфектна форма.

А за бърз ефект Ирина предлага 6 вдишвания и издишвания, при три от които си представяме, че в стомаха ни има балон, който трябва да надуем. Измерихме талиите си предварително, а след дихателните упражнения метърът отчете с два сантиметра по-малко. Ако не вярвате, пробвайте сами.Добави коментар