Оставете децата ми на мира

77
Оставете децата ми на мира

Призова Карла Бруни - Саркози

Първата дама на Франция Карла Бруни-Саркози надигна глас срещу медиите и ги призова да уважават правото на неприкосновеност на личния живот на децата й, съобщи електронното издание "Воала".

Това стана, след като се разбра, че в днешния брой на френското списание "Пари мач" ще бъдат публикувани нейни снимки с няколкомесечната й дъщеричка Джулия, направени без съгласието на първата дама.

Снимките вече изтекоха в белгийски интернет сайтове. В отговор първата дама качи в сайта си послание до медиите."Някои медии смятат, че е добре да публикуват снимки, направени без мое знание от папараци. Това е обичайно за тях. Но в този случай на някои от снимките се вижда и лицето на дъщеря ми", казва Бруни-Саркози.

"Държа да подчертая, че това е направено без никаква форма на съгласие от моя страна. Критикувам използването на снимки на децата ми, както и всякаква информация, която се отнася до личния им живот", добавя първата дама, цитирана от hotnews.bg.

Снимките са били направени от няколко папараци, докато тя е излизала с детето си от педиатър. Карла Бруни има и син от първи брак.

В призива си до медиите тя подчерта, че двете й деца не могат да живеят изолирани заради медиите, но имат правото да живеят свободни и да запазят анонимността си.Добави коментар