Обратно броене за бебе Саркози

136
Обратно броене за бебе Саркози

Тече трескава подготовка

Въпреки мълчанието на Елисейския дворец за предстоящото раждане на първото президентско бебе, вече тече трескава подготовка за събитието, съобщават френските медии.

Миналата седмица беше съобщено, че в клиниката "Ла Мюет", намираща се в близост до президентството, където Карла Бруни се очаква да роди, всичко е готово за приемането на френската първа дама. От вчера сутринта полицията спря движението и забрани паркирането в околностите на клиниката в луксозния 16-ти район на Париж.

От болничното заведение не коментират дали тази мярка за сигурност е свързана с очакваното събитие и само напомнят, че центърът продължава да е отворен за пешеходци. Различни са и съобщенията за деня на раждането.В интервю за френската преса бившата манекенка и настояща първа дама заяви, че очаква да роди на 1 октомври, а бащата на президента Пал Саркози "отложи" датата за 3 октомври. Вчера "Журнал дьо Диманш" съобщи, че се очаква Бруни да роди в началото на тази седмица. "Раждането ще е след десет дни", заяви на 28 септември певецът Шарл Азнавур, цитиран от в. "Паризиен".

Относно името на бебето, Никола Саркози заяви пред журналистите, придружаващи го на обиколката му в Кавказ миналата седмица: "Карла и аз не искаме да знаем пола на бебето, нито да избираме име. Това ще е последното ни дете, искаме да е изненада".

56-годишният Саркози вече е баща на три деца от предишните си два брака, а Карла има 10-годишен син, припомня БГНЕС. В болница "Ла Мюет" вече са резервирани стая, тип апартамент, за първата дама и три-четири индивидуални стаи до нейната за охраната, като престоят във всяка стая струва по 250 евро на нощ.Добави коментар