Обици за дъщерите на Джоли

39
Обици за дъщерите на Джоли

Шайло обаче се отказала от тях заради болката

Актрисата Анджелина Джоли заведе дъщерите си да им пробият ушите. Звездата от филма "Агент Солт" придружила шестгодишната Захара и петгодишната Шайло, две от шестте й деца с партньора й Брад Пит, до малък салон в Лондон, за да се подложат на процедурата.

Шайло обаче се отказала в последния момент, след като по-голямата й сестра се разплакала заради болката. "Голямото момиче си избра красиви обици с 18-каратово злато и ги даде на майка си. Пробиването на ушите беше малко болезнено за нея и тя се разпищя, след което избухна в плач.

Така че малката й сестричка се отказа от пробиването... Но всички си тръгнаха с широки усмивки на лицата. Анджелина им купи още един малък подарък, за да е сигурна, че и двете се чувстват специални", съобщи запознат източник пред в. "Сън".

Брад и Анджелина, заедно с децата им, в момента се намират във Великобритания, докато Брад снима новия си филм World War Z. И, двамата се влюбили в британската култура, така че решили да си купят къща в околностите на Лондонпише БГНЕС.

"Брад и Анджелина обичат мястото, храната, района и смятат, че хората са много любезни", разкри източник пред в. "Дейли Стар".Добави коментар