Нова кралска сватба

40
Нова кралска сватба

Днес

Близо 3 месеца след грандиозната сватба на Кейт и Уилям британското кралско семейство се готви за нова венчавка днес - Зара Филипс ще се задоми с годеника си състезател по ръгби, но двамата обещаха, че нямат намерение да повторят "сватбата на столетието".

Двете млади жени са коренно различни - съпругата на принц Уилям е брюнетка, уравновесена и смирена, а Зара е блондинка, независима и буйна натура.

Освен това внучката на кралица Елизабет е завършена спортистка, шампион в конния спорт и държи сватбеното празненство да подхожда на натюрела й, а не като сватбата от приказките на бъдещия престолонаследник на 29 април.

"Моята венчавка няма да има нищо общо със сватбата на Кейт и Уилям. Като начало ще е съвсем не толкова многолюдна, а много по-интимна - само за близки приятели и семейството", предупреди тя.

Така че няма да я има величествената Уестминстърска катедрала в готически стил, нито позлатената каляска, която да отведе младоженците, нито изискания банкет за короновани особи от цял свят в Бъкингамския дворец, посочва БГНЕС.

30-годишната Зара ще се омъжи в Единбург за 32-годишния и широкоплещест като хладилник Майк Тиндал . "Това място означава много за нас", обяснява Зара, която преди 7 години е срещнала там международно известния капитан на английския отбор по ръгби и от 2 години живее в къща в графство Глостършър с човека, който споделя страстта й към спорта.Добави коментар