Нормално семейство

165
Нормално семейство

Като това на Бранджелина

Брад Пит поставя бащинството преди кариерата си. Актьорът, който отглежда шест деца с партньорката си Анджелина Джоли, не смята семейството си за необикновено и винаги е държал да прекарва достатъчно време с тях, когато не работи.

"Ние сме нормално семейство, майка, баща и буйни деца. Децата са фантастични и казват най-смешните неща, които някога съм чувал. Но най-важното нещо за нас е да сме сигурни, че прекарваме достатъчно време с тях, защото е наша отговорност да им показваме разни неща и да им помагане да оформят представата си за тях", казва акттьорът.

"Така че предполагам единственото нещо, което мога да кажа е, че бащинството е на първо място и след това идва работата", споделя той, цитиран от БГНЕС.Пит притежава къщи в цял свят и в момента е в Лондон за снимките на филма World War Z. Той смята, че номадският начин на живот е от полза за децата му.

"Това е добре за тях. Семейството става сплотено. Може би на тази ранна възраст не разбират местата, на които отиват, но те се запечатват в съзнанието им. Ние сме на международна програма за обучение, така че където и да отидем, изучаваме един и същи предмет", допълни актьорът пред сп. "Тотал Филм".Добави коментар