Николета ражда със секцио

120
Николета ражда със секцио

За да казва на лекарите къде я боли

Макар да е наясно с ужасните условия в медицинските заведения у нас, Николета е решила да роди бебето си именно тук.

Разбира се, във всяка пустиня има оазис и богаташката съпруга ще ползва именно неговите услуги, още повече, че и други световни звезди от български произход са правили така.

Такъв е случаят с Бербатов, който избра за жена си родилното в същата болница и Деа проплака в него. Николета също ще ражда тук и както стана ясно, иска да го направи със секцио, съобщи hotnews.bg.

Обяснението й е доста странно и след публикацията с нейното интервю в „Блясък” се появиха коментари, уличаващи Николета едва ли не в нелогизъм.

Ни Ло твърди, че иска да ражда със секцио, защото така щяла да бъде в контакт с лекарите, да им казва къде я боли и какво става с нея през цялото време. Като че ли, ако ражда по естествен път, не може да информира медиците за евентуалните си проблеми.

Освен всичко друго, Николета щяла да е много по-добре, като знае, че зад стената на операционната ще са най-близките й хора, цялото й семейство. Очевидно младата бъдеща майка има достатъчно време да обмисля всичко, което може да предотврати страховете й, които са нормални поради приближаващата дата на събитието.Коментари

Коментар: 2

От секциото съм чувала, че оставя белег. Ако и на Николета остави край с фотосесиите.

Коментар: 1
.....

Николетке душицо , ма ти си решила да са подлагаш на рискове,щото вече да родиш в България е като да участваш в "Риск пичели риск губи".И днес има смъртен случай в Шейново.Защо масово измират родилки бе хора на къде сме се запътили?????!!!!!


  • 1

Добави коментар