Николета ражда с петима лекари

616
Николета ражда с петима лекари

Моделката с ужасен срах от раждането

Екип от цели петима лекари ще ръководи раждането на Николета Лозанова, което ще протече в частна клиника в София, издадоха нейни близки.

Засуканата половинка на футболиста Валери Божинов изпадала в истински шок само при мисълта за предстоящото събитие и даже настоявала за привличането на още медицински капацитети.

Поради тази причина Николета най-вероятно ще роди със секцио, за което вече стана въпрос многократно. Страховете на красавицата от приближаването на радостния момент нараствали прогресивно и тя принудила мъжа си да профука луди пари за специалисти.Според приятели на моделката, вина за страховете си имала най-вече самата Николета, която от самото начало хукнала по болници и акушер-гинеколози, за да следи стриктно за състоянието си. Освен това изчела и страшно много литература, но на моменти прекалила с описваните случаи на трудна бременност и раждане, което породило засилващата се тревога.

Самият бъдещ баща правел всичко възможно, за да е спокойна Лозанова. Наред с останалите неща, Валери заяви преди около две седмици, че възнамерява да присъства на раждането, за да даде морална подкрепа на жена си.

Той не се и замислил да плати за екипът специалисти близо 10 000 лева, само и само да е сигурен, че всичко ще мине както трябва, пише hotnews.bg

Николета изпаднала и в нова фобия напоследък, допълват семейните приятели. Избягвала да купува обикновени провизии, а ежедневно пръскала стотачки, за да си набави биохрани, които според нея не били канцерогенни.Коментари

Коментар: 9

GLEZLA! PRI TOVA NEVAZMOJNA!

Коментар: 8
Коментар: 7
Nikoleta razda

Ami za6to zanimavate horata s takiva prosti zeni .Na tazi zemja sa se rodili tolkova mnogo hora inikoi ne pledira kato tazi razglezena (manikenka)ta tja njama ni6to s modeli.Tova ce se ozenila za futbolist ne ja postavja na po visoko.Nali mu e razvalila semeistvoto i tja njamada e 6tastliva

Коментар: 6

mnogo si e hubavka , i vsiaka jena se strahuva ot rajdaneto.... i bi dala pari ako ima6e...

Коментар: 5

MNogo e pogroznqla

Коментар: 4
смешно и жалко

Това момиче никога не е била моделка , а е проститутка. До кага ще занимавате българина с курвите - няма ли светни читави момичета, или вие не ги познавате ?!

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.

Коментар: 3

Чак ме дразни , ебаси превъзбудената работа , все едно е хванала дядо господ за онази работа

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.

Коментар: 2

Кифла

Коментар: 1

Не знаех,че може и да чете !


  • 1

Добави коментар