Николета ражда през април

124
Николета ражда през април

Омъжва се на 15 октомври

Николета Лозанова ще стане майка през април. Изчисленията са направени от самата нея.

В момента половинката на Валери Божинов кара трети месец бременност. Коремчето все още не личи, но красавицата вече започна да оглежда бутиците за подходящи дрешки.

Подобна ще бъде и елегантната сватбена рокля, която Николета вече е избрала. Лозанова ще сложи одеждата на 15 октомври, за когато е насрочена сватбата с Валери Божинов, припомня woman.bg.

Звездната двойка ще се венчае на церемония в правешкия хотел „Риу”.Бившата плеймейтка все още не знае пола на детето. Двамата с Валери са решили да отидат на видеозон чак в четвъртия месец, издават техни близки приятели.

Футболистът се надява неговото второ дете да бъде дъщеричка. Той вече има син, кръстен на него, от фолк певицата Алисия. Николета държи наследникът да бъде момче. Звездната двойка все още не е измислила име за детето.

Бъдещото семейство смята в близките седмици да започне обиколка на магазините за деца. Те планират да обзаведат изключително модерна стая за наследника.

За целта са отделили огромна стая в техния апартамент в Лисабон. Тя ще бъде решена в червено или в синьо, в зависимост от пола на детето.

Снимка: списание "Максимум"Добави коментар