Николета най-капризната родилка

129
Николета най-капризната родилка

Кара лекарите да чакат за визитация, не била гримирана

Заради инфекция, която още не може да бъде овладяна, отказват да изпишат Николета Лозанова-Божинова от І АГ болница "Св. София". В понеделник плеймейтката все още беше на антибиотици, тъй като е с постоянна температура. Проблеми й създал и силиконът, който запушил млечните й жлези, издадоха източници на “ШОУ” от болницата.

“Показателите в урината й не са никак добри, поддържа температура между 37,5 и 38 градуса и е наложително да й се правят вливания с антибиотик. Тя обаче отказва да е на системи и настоява да й се маха абоката”, разказаха потресени медицински служители от АГ-клиниката.

Те издават още, че Николета постоянно се глезотела и давала зор да се прибира вкъщи. Според лекуващите я доктори обаче тя трябвало да остане в болницата най-малко 24 часа, след като температурата й спадне окончателно. До понеделник вечерта това все още не се беше случило, припомня novini.bg.

Лекарите все още не могат да открият източника на инфекцията. Едната хипотеза е, че тя се дължи на неизцедената кърма. Макар че първата работа на плеймейтката след раждането била да вземе хапчета за спиране на млякото, е възможно застоялата коластра да е предизвикала възпаление в организма й.



Половинката на Валери Божинов така и не разбрала, че трябва да си цеди кърмата поне първите няколко дни и обвинила акушерките, че не са й казали. Те пък коментират, че е възможно многото силикон в гърдите й да е запушил млечните канали и оттам да е тръгнала инфекцията. Другият вариант е да е получила инфекцията следствие на секциото.

Самата Николета обаче смятала, че високата температура се дължала на химическия масаж за отслабване. Това са инжекции, които се слагат подкожно в корема и предизвикват по-бързото му спадане. Дори и последната хипотеза да се окаже вярна, НиЛо не смятала да се отказва от инжекциите. Тя била по-загрижена за външния си вид, отколкото за здравето си, разкриха източници от “Света София”.

Те издават още, че първият човек, който влязъл при нея след раждането на Никол, е бил... гримьорът Мис Бони. Всеки ден Николета отказвала всякакви манипулации и прегледи, докато майсторът на макиажа не си свършел работата. Плеймейтката дори настоявала пред лекарите и сестрите да не я гледат, защото не била гримирана.

С прическата драмата била още по-голяма, тъй като не се правела всеки ден и трябвало да е трайна. Личният фризьор на пловдивчанката пристигнал с цели си арсенал от маши и препарата, за да я направи като за корица на списание.

“Когато лекарите дойдоха за визитация, Николета ги накара да чакат, докато фризьорът оформи косата й. Майка й не пусна никого в стаята, а докторите не си тръгнаха, защото здравето й е в опасност. Още не можем да повярваме какво направи тази лигла!”, беснеят в болницата. “Тя наистина не струва нищо без грим, но може ли в този момент, без дори да погледне бебето си, да мисли за това”, одумват я сестрите в бившата “Тина Киркова”.



В цялата болница са единодушни, че Николета е най-голямата лигла, раждала някога там. Плеймейтката е настанена в единствения ВИП апартамент на “народната болница” в близост до ромската махала, в която милионерската съпруга постъпи по спешност след подранилите болки, прилошаване и контракции. “Към всички пациентки отношението ни е еднакво. Единствената разлика е, че бебето е с нея през цялото време и няма външни лица в апартамента й”, разкриха пред “ШОУ” от отделението.

Заедно с Николета в “Света София” лежи и майка й Еридина, която всъщност се грижи за малката Никол. До този момент плеймейтката не е проявила особен интерес към бебето си или поне не по-голям, отколкото към някоя кукла.

На много по-голям интерес от нейна страна се радвал таткото Валери, който при всяка възможност бил в болницата и дори оставал да преспи при половинката. Източници на “ШОУ” издават, че когато футболистът пристигнал на втория ден след раждането, целият коридор на 5-ия етаж се изпълнил с охрана.

Цели шестима гардове завардили входа и не пускали и пиле да прехвръкне при емоционалната среща между Божинов, половинката му и дъщеря им. Наш екип научи още, че през последните дни бебето дори не било извеждано от стаята и водено в неонатологията. Напротив – акушерките ходели в апартамента при малката да й взимат кръв и да проследяват развитието й. В понеделник сутрин те заварили спящите Валери и бебето Никол на корема му, а плеймейтката ги наблюдавала с насълзени очи.



Коментари

Коментар: 2

Пичове, първо подадохте информация, че Николета лежи в "Света София" на Мазнейкова: "Николета Лозанова е поредният случай на родилка с усложнения в клиниката “Св. София” на д-р Мазнейкова.", а сега изведнъж същата информация, ама от Света София бившата Тина Киркова. Аз ви казвам, че освен тъпите статии, които пишете напоследък дори не са с потвърдена информация.

Коментар: 1

Каква ли майка ще излезе от тази лиготия?Горкото детенце, нека да е живо и здраво милото!


  • 1

Добави коментар