Николета на светско събитие

196
Николета на светско събитие

За първи път се показа на парти

Николета Божинова показа бременното си коремче на звездно парти по случай старта на ново светско списание, което се състоя в столичен клуб.

Бъдещата майка е корица на първия брой заедно със съпруга си – футболната звезда Валери Божинов.

Николета долетя за партито специално от Италия и пристигна в компанията на сестра си Велина, съобщи woman.bg.Сред останалите гости, дошли да поздравят главния редактор на списанието Антон Стефанов и неговия екип, бяха единствената жена министър-председател на България Ренета Инджова, Люба Кулезич, проф. Юлиан Вучков, Миглена Ангелова, актьорите от сериала „Седем часа разлика” Калин Сърменов, Симеон Лютаков и Боряна Братоева, Стефан Щерев, Стоян Янкулов-Стунджи, група „Те”, Теди Кацарова, Райна, Камелия, Ели Гигова.Коментари

Коментар: 20

Само не разбрах какви „правни закони” си жлямбуркате около езиците… От 20 години гледам все едни и същи перверзници в парка. Нито един униформен не се е трогнал от жалбите ми до сега… За последните 2 години има 2 изнасилвания около блока ми (споменати в пресата) и (за всеобща изненада) насилниците всеоще са си на свобода… Съседите редовно бият едното си дете, клошар с нож живее на стълбището, наркомани по градинките, джебчии в градския транспорт, психопати, пияници, налазвачи, преследвачи, Свидетели на Яхова и всички те живеят в една хармонична Дзен обстановка. Накрая излиза, че „Ти си онзи ненормалник, който не може да понася побеснелите пумяри”…. Да и аз навремето чаках някои да успее да обясни на съседките, че кучето пред входа, ако е тяхно, трябва да си го приберат и ваксинират. В крайна сметка това не се случи. Драмата завърши, когато уличният пумяр изяде мойто куче. И сега стигнахме до законите и ролята на общината. Мдам, някой му беше отнел правото за размножаване и му беше фицнал маркер на ухото седмица по-рано. Довърших им делото и го „евтанизирах” с една щанга на брат ми. Минаха вече 10 години и никой не смее да храни пумяри пред входа. Даже любителите на тези занимания откзават да се возят с мен в един асансьор. Ако някой се беше сетил да направи същото преди, сега бабата щеше да има крака, децата нямаше да имат белези по лицето, хората нямаше да имат параноичен страх. И да, ако някой ден имам дъщеря, ще си купя пушка и ще се разходя в парка. Не виждам смисъл да се чака да сане най-лошото, или след като е сталано да търся от някого обяснения. Глупав манталитет, глупави закони, глупаво нищоправене…

Коментар: 19

Уви, много си прав. И затова всичката ни работа такава - с много фира/рандеман и ниско ефективна. И затова сме на тоя хал. Я, гледай сега какво ще стане с изборите… И политици, и кучета ще ни ядат. Оправия - никс.

Коментар: 18

Като Newbie, аз съм винаги търсят онлайн за предмети, които може да ми помогне. Благодаря ви Уау! Благодаря ви! Винаги съм искал да пиша в сайта си нещо подобно. Мога ли да взема част от вашия пост в блога си?

Коментар: 17

Благодаря ви за разумна критика dete.bg . Аз и моят съсед просто се готви да се направят някои изследвания за това . Имаме вземете книга от нашата местна библиотека , но мисля, че научих повече от този пост . Аз съм много се радвам да видя такава информация се споделя свободно там . Пожелавам ви късмет

Коментар: 16

Има някои интересни моменти във времето в тази статия , но аз не знам , ако видя, че всички от тях център към сърцето . Има някои валидност , но аз ще хвана мнение , докато не го проучим допълнително . Добра статия , благодарение и ние искаме повече ! Добавяне dete.bg FeedBurner , както и най-добри пожелания !

Коментар: 15

Благодаря ви за искрен опит да се говори за това на dete.bg . Аз се чувствам много силен за него и биха искали да прочетете повече . Ако всичко е наред, да се постигне допълнително богат мъдрост , може ли нещо против , включително допълнителни изделия , подобни на този с допълнителна информация ? Тя ще бъде изключително полезна и полезно за мен и моите приятели . Поздрави!

Коментар: 14

Много информативен мнение. dete.bg Благодаря, че отделихте време, за да споделят мнението Ви с нас.

Коментар: 13

Аз наистина исках да изпрати малка дума да се каже, благодарение на вас за фантастични точки, пишете на dete.bg. Моето време отнема интернет търсенията в края са били удостоени с изключително добри идеи, да обменят с моите приятели. Аз изрично, че много от нас посетителите на сайта всъщност са изключително надарени да съществува в едно забележително общност с толкова много прекрасни хора с полезни точки. Аз се чувствам наистина щастлив, че е използвал вашата уеб страница и с нетърпение очакваме да толкова много забавни моменти, четене тук. Много ви благодаря отново за много неща.

Коментар: 12

Da taka e Nikoleta e mnogo krasiva i e zaslujeno photomodel

Коментар: 11

porednia svirkadjia/svirkadjiika si ti gosti

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.

Коментар: 10

Не завиждайте на Николета-никой не ви е виновен,че сте грозни,евтини,и прости-амбициозна,красива пробивна скъп модел-да и имате парите и физиономията-завистливи злобари сте!

Коментар: 9
n

abe q bqgai porednata svirkadjiika

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.


Добави коментар