Николета и Валери ще си имат и момче

195
Николета и Валери ще си имат и момче

Хвърлили пъпчето на Никол на Бора-Бора

Звездната двойка Николета и Валери Божинови дадоха първото си съвместно интервю след раждането на дъщеричката си Никол за списание LOVE style. Влюбената двойка разкрива подробности за втората си тайна сватба, която направиха на 14 юни на екзотичния остров Бора Бора според местния традиционен ритуал.

Предложението дошло от футболиста, защото съпругата му мечтаела да бъде булка на плажа, а миналата година на първата им сватба на 9 октомври това нямало как да стане заради бременността на Николета. Според слуховете екзотичното пътуване им е излязло 60 000 евро, а Валери казва: ''Сумата е близка до реалната, но не искам да конкретизирам", цитира hotnews.bg.

Пътешествието в Бора Бора било техният меден месец, по време на който Николета хвърлила пъпчето на дъщеричката си "в рая на Земята", както нарича романтичното кътче самата тя. Двамата с Валери разкриха, че мечтаят за второ дете и много искат то да е момче. Ще се постараят да изпълнят мечтата си, но по-нататък.

Снимки от сватбата на Николета и Валери на Бора Бора можете да видите тук

Сега на преден план е едно желание на Николета - да татуира името на дъщеря си по тялото си, което ще стане съвсем скоро. Валери обещава да последва примера й, като си направи не една, а цели три татуировки. В интервюто футболистът разказва, че все още не е казал на сина си Валери-младши от връзката му с Алисия, че си има сестричка.

''Ако някои хора ми позволяваха да видя сина си, може би щях да съм намерил точните думи и подходящия момент, но на този етап не съм имал тази възможност." Въпреки това казват, че ако Алисия и Ники Михайлов ги поканят за кумове, имат тяхното "да". Двамата пожелават и на нея, и на Ники Михайлов да се оженят за "правилния човек".

Семейство Божинови признаха още, че скоро заминават за Лисабон, където играе Валери. Там се подготвя и новата стая на малката Никол.Коментари

Коментар: 1

te ne si gledat ednoto si dete postoqnno sa po zavedeniqta pa mislqt za vtoro. tova dete ima nyjda ot blizosta na maika ane na bava4ki kakvi sa tezi hora vijda se 4e nestavat za roditeli


  • 1

Добави коментар