Николета чака момиче?

90
Николета чака момиче?

Или иска дъщеря

Николета Лозанова е бременна във втория месец и май й се иска да има момиченце. “Красавица, която ще роди красавица”, е написала нейна близка приятелка на стената в личния й профил във фейсбук. Любимата на футболиста Валери Божинов е посочила, че харесва статуса, но не го коментира.

Няколко часа по-рано плеймейтката беше написала:

“Обожавам да съм леля, защото само една леля може да прегръща като майка, да пази тайна като сестра, да дава съвети като приятелка и позволява всичко като баба.”

Двойката вече била обсъждала със свои познати да продаде правата за отразяване на всички новини около раждането за 120 000 лв. - бременност, сватба, интервюта, първи снимки на бебето. Подобна висока цена за ексклузивитет обаче едва ли е възможна у нас, коментират издатели, цитирани от hotnews.bg.

Преди време Божинов продал по подобен начин правата за първото си дете от Алисия - Валери-младши, за 5000 лв. на списание “Стори”, разказаха запознати.

Най-високата сума, вземана досега за бебе, е 10 000 лв. Тя била дадена от “Санома Блясък” за всички списания на издателството. Футболистът и любимата му имат намерение да вдигнат сватба наесен.Добави коментар