Никол Станкулова разкри името на бебето

920
Никол Станкулова разкри името на бебето

Чаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, но чак сега разкри някои подробности около щастливото събитие

Чаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, но чак сега разкри някои подробности около щастливото събитие.

Никол не слезе от екран до последния момент и ако не бяха упоритите слухове, че е бременна, можеше изобщо да не забележим. Тя прикриваше коремчето си с по-широки дрехи и така и не каза нищо за едно от най-щастливите събития в живота на всяка жена. През уикенда красавицата реши да открехне малко завесите над личния си живот и отговори на въпроси на свои фенове в Instagram, пише Edna.bg.

Тя сподели, че дъщеря ѝ се казва Теа и разкри, че майчинството ѝ харесва, но е голямо предизвикателство.

Никол каза, че е родила дъщеря си в края на 9-ия месец. По време на бременността качила само 11 килограма и ги е свалила 5 дни след раждането, без дори да разбере как. Щастливата майка сподели, че в момента тежи 55 кг, но не спазва никакви диети и режими и дори не спортува от години, защото трудно намира желание и мотивация за такива неща.

"Нямам никакъв режим на хранене, за съжаление, ям хаотично и каквото срещна по пътя. В момента спя някъде по 3-4 часа денонощно", споделя още Никол. Станкулова разкри още, че с любимия ѝ планират да имат поне две деца. В момента и майка ѝ помага в отглеждането на бебето, тъй като Никол е решена да се върне на работа съвсем скоро.

Добави коментар