Никол Божинова с аксесоари за 2 хиляди

304
Никол Божинова с аксесоари за 2 хиляди

Николена отнесе доста критики заради малката

Валери Божинов най-после видя сина си Валери младши. По всяка вероятност футболистът и Алисия са постигнали примирие в името на щастието на детето. Певицата пуснала Валерко да прекара няколко часа с баща си. Гордият татко пък бил толкова доволен да е със сина си, че правел всичко, за да го зарадва.

Двамата се забавляваха в Южния парк. Малчуганът моментално се възползва от батута, а Божинов – най-после видял синчето си, тотално забрави за околните. Футболистът дори не се замисли и остана по голи гърди, което предизвика въздишки у доста млади дами.

За Николета и мъжът й явно това е наистина „семейна” седмица. Докато Валери и Валери се забавляват „по мъжки”, Ники и Ники позират с модни аксесоари, съобщи hotnews.bg.

Вижте и снимките на Николета и Валери от Бора Бора


Малката Никол Божинова направи своя официален дебют пред хората в дрешки и кенгуру за две хиляди лева. Бебето беше снимано по „звезден маниер”. Мама го гушка, а феновете му виждат само гръбчето. Така, както направи и Димитър Бербатов.Хората не видяха лицето на ВИП-бебенцето, но завистници и критикари определено нямаха нужда от това. Сърдити български майки атакуваха плеймейтката: първо, не било допустимо и е опасно да тикаш тримесечно в кенгуру, второ – какво е това парадиране със средства?

От Никол се виждат само пухкави ръчички и крачета, но пък всички видяха марката и оцениха бебешкото оборудване. След това специалисти по детски аксесоари колко струва на Божинови удоволствието Никол да израстне с "Гучи" в ежедневието си. "Кенгуру"-то на малката принцеса е с цена 820 евро, обущенцата - 195 евро, а за да е мама в унисон с момичето, тя е дала 265 евро за бейзболна шапка.Добави коментар