Незабравими сватбени моменти

317
Незабравими сватбени моменти

От света на известните

Сватбата на Николета Лозанова и Валери Божинов разбуни духовете у нас. Роклята, менюто, гостите - всичко беше много обсъждано и критикувано. И покрай всичко това забравихме, че сватбената церемония е едно интимно тайнство за двамата, които са решили да се обрекат един на друг. Затова решихме да ви припомним някои от най-красивите сватбени моменти от света на известните, представени от instyle.com.

Пристигането на Кейт Мидилтън пред Уестминстърското абатство

Тя самата не се промени особено, след като каза "Да" на принц Уилям, но в секундата, в която светът я видя в роклята на Александър Маккуин, от Кейт Мидилтън тя се превърна в Херцогинята на Кеймбридж.

Почивката на Барак и Мишел Обама

След като излизаха заедно три години, Барак и Мишел Обама сключиха брак на 3 октомври 1992 г. От обетите им Мишел си спомня: "Барак не ми обеща богатство, а само интересен живот. И го изпълни."

Залезът на Гавин Росдейл и Гуен Стефани

Преди да подновят клетвите си през своите приятели в Лос Анджелис, двамата погледаха залеза.

Изчервяването на Жаклин Канеди

15 невероятни мъже, сред които и бъдещия й съпруг, могат да накарат всяка жена да се изчерви, пък била тя и Жаклин Кенеди.

Босата разходка на Меган Фокс

Коя булка не би искала да изглежда толкова щастлива, колкото Меган Фокс, когато тя каза "Алоха" на бъдещия си съпруг на своята хавайска сватба?

Шлейфът на принцеса Даяна

На малкото снимки от кралската сватба през 1981 година най-запомнящото се нещо е шлейфът на принцесата - цели 25 метра!

Сватбата-фестивал на Джими Хинс и Кейт Мос

Церемонията в Глостършир, Англия, беше само началото на тридневните сватбени тържества.

Спектакълът- торта на принц Алберт и Шарлийн Уитсток

Следвайки традицията на родителите си, принц Албърт поръча за сватбата си внушителна торта. Масивната пететажна конструкция беше с бели и розови цветя и рог на изобилието.

Сънят на Кейти Холмз

Сънищата наистина се сбъдват. Кейти Холмз призна в интервю, че като малка е фантазирала за брак с Том Круз. През 2006 г. двойката се потопиха във вихрушка от романтика.

Целувката на Стинг

Женени вече 19 години - това описва връзката на Стинг и Труди Стайлър.

Уил и Джейда отиват към олтара

Тази неразделна двойка дори отиде заедно до олтара на своята балтиморска сватба. Двамата си обещаха вярност в персонализирани обети.

Още любопитни новини от нашата Фейсбук страницаДобави коментар