Неудачниците в любовта

142
Неудачниците в любовта

Те имат огромни професионални успехи и спакан личен живот

Едни от най-известните актьори и спортисти постигат огромни успехи в професионален план, но в личен са преследвани от несполуки.

Хю ГрантВ списъка с известни мъже, които нямат късмет с жените, е Хю Грант. Актьорът постоянно е замесван в скандални любовни истории. Всичко започна от 1995 г., когато беше арестуван, след като го хванаха в колата му с проститутка и то по времето, когато имаше стабилна връзка с Лиз Хърли, припомня Дарик радио.

Тайгър УудсТайгър Уудс, неоспорим талант на голф игрището, но не и в любовта. Той е завършил Станфордския университет и е най-младият играч, който постигна успех в турнира "Големия шлем". Въпреки това през 2009 г. името му беше замесено в сексскандал. Разводът със съпругата му Елин е най-скъпият в историята на знаменитостите. Бившата му половинка получи рекордните 750 милиона долара, както и къщата им във Флорида и жилище в Швеция.

Брад ПитВ класацията няма как да не присъства и холивудският секссимвол Брад Пит. Богът на любовта сред знаменитостите призна, че е изневерявал на бившата си половинка Дженифър Лопес с настоящата си партньорка и бъдеща съпруга Анджелина Джоли. Въпреки това той не може да се нарече съвсем "неудачник" в любовта, защото с Анджелина са заедно вече 7 години, имат 6 деца, а последните слухове носят новина за предстояща сватба.Добави коментар