Нели от "Търси се" е бременна

254
Нели от Търси се е бременна

След две години хормонална терапия

Наблюдателни очи точно затърсиха кантар, фитнес и диетолог за водещата на "Търси се" Нели и тя засегнато обясни, че свръхтеглото й е следствие от пазена в тайна бременност.

Едрата блондинка се появи на четвъртия рожден ден на предаването си в опъната по тялото й кафява трикотажна рокля, от която прозираха всичките й прелести.

След като медиите гръмнаха с новината, че водещата е ударила сто и кусур кила вследствие на двугодишна хормонална терапия за зачеване, Нели побърза да обясни, че е вече бременна в шестия месец и близките й с нетърпение очакват лятно бебе."Ще остана няколко месеца вкъщи, преди да започне новия сезон, а после... Имам златна майка, която е най-голямата ми благословия - готова е да напусне работа и да бъде баба", обяви бъдещата родилка.

Досега на Нели многократно й се налагаше да обяснява защо кантарът се огъва под тежестта й.

"Не съм бременна. Камерата качва килограми, а аз имам голям бюст и това допълнително подсилва ефекта "женствена фигура", твърдеше водещата и се чувстваше длъжна да поясни:

"Засега нямаме деца със съпруга ми Даниел. Това е най-голямото предизвикателство, за което се подготвяме с трепетно очакване."Нели Хаджийска много се гордееше с вълнуващото предложение за брак, което й направил мъжът й. Половин година след като се запознали, навръх Нова година, Даниел я качил на Витоша и точно в 12 часа на фона на гърмяща и бляскава София паднал на колене и й предложил.

След 6 месеца влюбените се оженили на брега на морето в курорта Лозенец, а булката носела най-обикновена бяла рокля, закупена предния ден от Бургас, припомня hotnews.bg.Добави коментар